Alkolukkojen asennukset ammattitaidolla.

Tmi Pekka Harila

pekkaAlkolukkojen asennus on Tmi Pekka Harilan ydinosaamista

Tarvitsetko ajoneuvoosi alkolukon? Entä harkitseeko yrityksesi alkolukkoja? TMI Pekka Harila asentaa Dräger alkolukot kaikkiin autoihin! Meidän kauttamme saat alkolukot Pälkäneellä ja Pirkanmaan alueella. Myymme ja kalibroimme myös alkotesterit.

Dräger-alkolukot asennetaan laadulla

Monet ammattiliikenteen yrityksistä ovat jo siirtyneet alkolukkojen käyttäjiksi. Lisäksi monet kunnat vaativat jo joukkoliikennekyydityksissä alkolukollisia autoja. TMI Pekka Harila asentaa laadukkaat ja luotettavat Dräger-alkolukot jokaiseen ajoneuvoon.

Tutustu lisää Dräger-alkolukkojen asennukseen!

Alkolukon asennus ja kalibrointi

Alkolukon käyttäjiä ovat ammattiliikenteen lisäksi myös rattijuopumuksesta kiinni jääneet. Alkolukko antaa mahdollisuuden jatkaa ajoja. Myös vapaaehtoisten käyttäjien määrä on kasvussa.

Alkolukkoja asennetaan jatkossa yhä useammin myös uusiin autoihin jo autokaupan yhteydessä. Silloin kun lukon käyttö on määrätty ajoneuvoon pakolliseksi, tulee se kalibroida vuosittain.

Rattijuopumuksen takia valvottuun lukon käyttöön siirtyneet joutuvat huollattamaan alkolukon 60 päivän välein. TMI Pekka Harila on Dräger-koulutuksen läpi käynyt ja omaa siksi täydet valtuudet asennukseen ja kalibrointiin.

Kun tarvitset alkotesteriä tai luotettavaa alkolukon asentajaa, ota yhteyttä! Pälkäneläinen alkolukkojen ja alkotesterien asiantuntija on palveluksessasi Pirkanmaalla!

Dräger-alkolukot Pirkanmaalla asentaa Tmi Pekka Harila

Dräger-alkolukot sentaaTMI Pekka Harila PirkanmaaDräger-alkolukot vaativat asentajikseen oikeat ammattilaiset. TMI Pekka Harila on tullut tunnetuksi luotettavana ja joustavana alkolukkojen asentajana sekä alkotesterien myyjänä ja kalibroijana. Asiakaslähtöisyys on yrityksemme avainsana – me haluamme varmistua jokaisen asiakkaan tyytyväisyydestä.

Dräger laatu on maailman parasta

Dräger on maailman markkinajohtaja uloshengitysilman alkoholipitoisuuden mittaamisessa ja analysoinnissa. Tarkat ja luotettavat mittarit tarvitsevat asentajakseen myös ammattilaisen. TMI Pekka Harila on luotettava ja kokenut ammattilainen, joka toimii joustavasti asiakkaidensa tarpeisiin mukautuen.

Tutustu tarkemmin Dräger tuotteisiin!

Alkolukkojen asennukset ja huollot hoidetaan automerkistä riippumatta ammattitaidolla ja tarkalla työllä. Teemme asennuksia myös asiakkaan luona sekä hoidamme tarvittaessa myös muutoskatsastukset. Meille huolellinen työnjälki on erityisen tärkeää.

Myymme ja kalibroimme myös alkotesterit. Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista asentamaan Dräger-alkolukot, ota yhteyttä!